Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: WHIRLPOOL PACW212CO

Ezen az oldalon találod a(z) WHIRLPOOL PACW212CO témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy WHIRLPOOL PACW212CO vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) WHIRLPOOL PACW212CO fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
WHIRLPOOL PACW212CO - Mobil klíma
WHIRLPOOL PACW212CO
Szállításra kész 1 db
167 990 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2 Vélemények 5
Üdv! WHIRLPOOL PACW212CO mobil klíma tartozéka a kivezető cső is, vagy azt külön kell megvenni hozzá?
Kedves Alza! Az alábbi mobilklímát rendeltem meg Önöktől (PACW212CO). A Whirlpool hivatalos oldalán és minden fellelhető oldalon ez a termék 52dB zajszinttel van feltüntetve, azonban a terméken 64dB szerepel és csak az alza oldalán lelhető fel ilyen paraméterekkel. Ez hogyan lehetséges? Várom válaszukat! Köszönettel

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05