Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Vention VGA to HDMI Converter with Female Micro USB and Audio Port 0.15m Black

Ezen az oldalon találod a(z) Vention VGA to HDMI Converter with Female Micro USB and Audio Port 0.15m Black témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Vention VGA to HDMI Converter with Female Micro USB and Audio Port 0.15m Black vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Vention VGA to HDMI Converter with Female Micro USB and Audio Port 0.15m Black fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Vention VGA to HDMI Converter with Female Micro USB and Audio Port 0.15m Black - Adapter
Vention VGA to HDMI Converter with Female Micro USB and Audio Port 0.15m Black
Szállításra kész > 10 db
6 490 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 5 Vélemények 43
A power port csatlakoztatása szükséges a megfelelő működéshez?
Jó napot! Az átalakítóra bármilyen eszközt rádugva nem ad képet. Mi lehet ennek az oka?
A HDMI kimeneten a kép jobb oldala 5 pixellel szélesebb mint kellene, kilóg, ezért nem is látható. Más is tapasztalt ilyet?
Érdeklőni szeretnék, hogy a csatlakozó bármelyik vége lehet input és output?
Érdeklődni szeretnék, hogy az USB tápkábel és az audió kábel is része-e a terméknek, ahogyan a képeken írja, mert a leírásból egyértelműen nem derül ki?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05