Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Kérdések és válaszok: Vention DisplayPort (DP) to VGA Cable 2m Black

Ezen az oldalon találod a(z) Vention DisplayPort (DP) to VGA Cable 2m Black témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Vention DisplayPort (DP) to VGA Cable 2m Black vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Vention DisplayPort (DP) to VGA Cable 2m Black fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Vention DisplayPort (DP) to VGA Cable 2m Black - Videokábel
Vention DisplayPort (DP) to VGA Cable 2m Black
Szállításra kész > 10 db
4 890 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2 Vélemények 23
Tisztelt Alza! Asus Vivabook S15 laptopot szeretnék összekötni egy Acer monitorral melynek csatlakozási pontja Vga (3*5 tűs). Milyen kábelt kellene vásárolnom? Köszönettel Zsuzsi
Az lenne a kérdésem, hogy ennek a kábelnek melyik vége az input és melyik az output. Vention (VGA to HDMI Converter with Female Micro USB and Audio Port 0,15 m Black) ezzel a kábel funkcióval megegyezik? Nekem egy VGA csatlakozású számítógépről kellene a képet egy DisplayPort-os monitorra továbbítani. Köszönettel, István

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20