Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Vention DisplayPort (DP) to HDMI 4K Adapter

Ezen az oldalon találod a(z) Vention DisplayPort (DP) to HDMI 4K Adapter témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Vention DisplayPort (DP) to HDMI 4K Adapter vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Vention DisplayPort (DP) to HDMI 4K Adapter fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Vention DisplayPort (DP) to HDMI 4K Adapter - Átalakító
Vention DisplayPort (DP) to HDMI 4K Adapter
Szállításra kész > 10 db
6 190 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4 Vélemények 27
Sajnos hibás a termékleírás. Ahogy az egyik képen is látszik, csak 4k@30hz-et tud chroma subsampling nélkül, igy nem HDMI 2.0 kompatibilis.
ez az átalakító a számítógép displayportjáról továbbítja a jelet hdmi-be, vagy ha a displayport átalakítót bedugom a monitorom displayportjába és magába az átalakítóba dugom a hdmi-t akkor is működni fog? Raspberry HDMI kimenetét kell átalakítsam a monitorom displayportjára, erre a célra kellene nekem, csak nem vagyok biztos abban hogy ezek az átalakítók vajon oda vissza működnek-e
Tisztelt címzett! A vention Displayport port to HDMI 4 K adapter egyik fele normál usb A csatlakozású és a másik felébe HDMI kábelt lehet beledugni (HDMI méret ami a tv-n található) ? Előre is köszönöm válaszukat!
Most akkor 4K60Hz vagy 4K30Hz-et tud?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15