Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: TOTEM S Lézergravírozó

Ezen az oldalon találod a(z) TOTEM S Lézergravírozó témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy TOTEM S Lézergravírozó vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) TOTEM S Lézergravírozó fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
TOTEM S Lézergravírozó - Gravírozó
TOTEM S Lézergravírozó
Megszűnt
Tanácsok és útmutatók 2 Vélemények 2
jó napot, meg szeretném rendelni (azonnal a Mexikói úton lehetne, de mivel nincs KP fizetés (cégre akarom, KP fizetés !), így csak a Róbert Károly krt. 54-58 adja mint lehetőség ... kitőltöttem az adatokat a szokásos módon de fizetéskor a "Termék már nem vásárolható meg." hibaüzenetet kapom. Milyen megoldást tudnak ajánlani (+36 30 961 8588) köszönöm
Tisztelt Ügyfélszolgálat. Ez lézervágó milyen vastag rétegelt lemezt tud átvette átvágni? Üdv: Vígh Balázs

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05