Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback

Ezen az oldalon találod a(z) Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback - Játék kormány
Thrustmaster T150 Ferrari Wheel Force Feedback
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1
Érdeklődnék az üzletről hogy van-e Szegeden és még kérdezném hogy az üzletben is lehet ÁFA nélkül kérni? Szóval akkor hány fokban lehet kanyarodni a kormánnyal? Lehet mondjuk 2 pedálos pedált kérni? Ha igen akkor olcsóbb lenne?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10