Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Synology NAS Surveillance Station IP kamera licenc

Ezen az oldalon találod a(z) Synology NAS Surveillance Station IP kamera licenc témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Synology NAS Surveillance Station IP kamera licenc vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Synology NAS Surveillance Station IP kamera licenc fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Synology NAS Surveillance Station IP kamera licenc - Licenc
Synology NAS Surveillance Station IP kamera licenc
Raktáron > 5 db
24 990 Ft
Kosárba
Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 14
Van egy Synology DS 214-em. Szoftverlicenc támogatot Nas leírásában ami itt található, nem szerepel. Más szoftver licenc szükséges? 3 kamerát szeretnék használni. Vásárlás után kulcsot kapok majd e-mailben vagy kiküldik dokumentumban?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05