Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Surface 3 Laptop 256GB R5 8GB black

Ezen az oldalon találod a(z) Surface 3 Laptop 256GB R5 8GB black témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Surface 3 Laptop 256GB R5 8GB black vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Surface 3 Laptop 256GB R5 8GB black fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Surface 3 Laptop 256GB R5 8GB black - Laptop
Surface 3 Laptop 256GB R5 8GB black
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2
Does this product come with international keyboard layout or HU?
Tisztelt Alza! Azert irok Onoknek, mert szeretnek erdeklodni, hogy a bemutatotermukben mindig van elerheto Surface Laptop 3? Gondolkodom azon, hogy vasarolok egyet, de elotte mindenkeppen szeretnem kiprobalni. Ahogy latom Onok az egyetlen, akik jelenleg arulnak ilyet. Segitseguket elore is koszonom!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10