Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Sony Xperia 10 III fekete állványos tok

Ezen az oldalon találod a(z) Sony Xperia 10 III fekete állványos tok témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Sony Xperia 10 III fekete állványos tok vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Sony Xperia 10 III fekete állványos tok fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Sony Xperia 10 III fekete állványos tok - Telefon tok
Sony Xperia 10 III fekete állványos tok
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 1
Tiszteletem Azt szeretném kérdezni hogy elnéztem a tokot nem Xperia 10 III as rendeltem hanem Xperia 10 est. Lenne rá lehetőség hogy kicseréljük? ki szeretném cserlni egy: Sony Stand Cover Black Xperia 10 III tokra ami 10 190 Ft, a másikat meg vissza menne a futáral amikor jön az 2 490 Ft volt igy fizetnék maguknak 7700 ft ot. Tudom hogy a tokra várni kell de ha igy megoldható akkor rendelhetik is meg.Remélem megoldható vásároltam már maguknál és nem volt még probléma remélem meg tudjuk oldani. Üdvözlettel J.Péter

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05