Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kérdések és válaszok: Sony WF-XB700 - fekete

Ezen az oldalon találod a(z) Sony WF-XB700 - fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Sony WF-XB700 - fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Sony WF-XB700 - fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Sony WF-XB700 - fekete - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Sony WF-XB700 - fekete
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 14
A már felbontott termékek feltételezem visszaküldött termékek. Garantálni tudják, hogy minden tartozék a dobozban van? Ugyanúgy szól rá az 1 év jótállás? (10 és 100ezer forint közötti termék)
Üdv! Van egy sony vezetéknélküli fülhallgatóm, amelynek elvesztettem a töltő dobozát. Érdeklődnék, hogy valamilyen más módon tudom tölteni, vagy esetleg van mód csak töltő dobozt vásárolni?
Engem az érdekelne hogy érintős, vagy van rajta gomb a telefonhívásnál?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05