Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Sony MHC-V11

Ezen az oldalon találod a(z) Sony MHC-V11 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Sony MHC-V11 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Sony MHC-V11 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Sony MHC-V11 - Bluetooth hangszóró
Sony MHC-V11
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1
T. Címzett! Ma leadtam egy megrendelést 190837427 számon. Át is utaltam az összeget. Később vettem észre, hogy az eszköz nem hordozható. Ezért módosítani szeretném megrendelésemet JBL Partybox 100 termékre. Természetesen a különbözetet ráfizetem, ha szükséges. Ez utóbbi termékre nem kérek + garanciát, sem visszaküldési lehetőséget. Köszönettel: Szimicsku Ferenc

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20