Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Sonoff L1 5m

Ezen az oldalon találod a(z) Sonoff L1 5m témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Sonoff L1 5m vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Sonoff L1 5m fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Sonoff L1 5m - LED szalag
Sonoff L1 5m
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 7 Vélemények 26
Helló. Érdeklődnék hogy hasonlóan működtethető mint az ambilight?
Sziasztok! Ez a termék zenére tud villogni? Van benne mikrofon?
Üdv! A csomagban mi található? Kell hozzá vennem még valamit hogy, működjön. Köszönöm.
Jó estét! A termék a számítógéphez jó bagy tetszőlegesen felhasználható? Köszönöm.
Üdv . Érdeklődni szeretnék hogy 30Led / Méter vagy 60 Led /Méter a gyártás technogia ? 150 vagy 300 Ledes az 5 méteres Szalag ?
Üdv Ebből a termékből van 10 méter hosszú?
Érdeklődni szeretnék, hogy az alábbi termék: Sonoff L1 5 méter (https://www.alza.hu/sonoff-l1-5-meter-d5711526.htm) működtetéséhez mindenképpen szükség van internet kapcsolatra, vagy wifi kapcsolat nélkül is működtethető?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05