Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: SilentiumPC Signum SG1 TG

Ezen az oldalon találod a(z) SilentiumPC Signum SG1 TG témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy SilentiumPC Signum SG1 TG vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) SilentiumPC Signum SG1 TG fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
SilentiumPC Signum SG1 TG - Számítógépház
SilentiumPC Signum SG1 TG
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 4 Vélemények 5
Kedves Alza! A számítógép ház (SilentiumPC Signum SG1 TG) elejére befér 3, illetve a hátuljára 1 db 140 mm átmérőjű ventilátor? Válaszukat előre is köszönöm.
Kedves Alza! Ehhez a számítógép házhoz (SilentiumPC Signum SG1 TG) a gyári ventilátorokon kívül jár másik ventilátor? Válaszukat előre is köszönöm.
Kedves Alza, Mai nap folyamán rendeltem önöktől egy Silentumpc signum sg1 tg számítógépházat és véletlenül eltört az üveg oldal lapja. Tudok önöktől rendelni pótlást?
Kedves Alza! Arról szeretnék érdeklődni, hogy ha ezt a terméket (SilentiumPc Signum Sg1 TG gépház) megrendelem (pl.: 11.27-én) akkor a következő héten (12.2-3) lehetőségem van-e még személyesen átvenni Budapesti üzletükben? Olvastam, hogy ebben az esetben 4 nap áll rendelkezésemre az átvétel során, ez akkor is érvényes, ha a terméket előre kifizetem? Válaszukat előre is köszönöm! Tisztelettel Molnár László!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20