Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Siguro EM-K420SS Barista

Ezen az oldalon találod a(z) Siguro EM-K420SS Barista témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Siguro EM-K420SS Barista vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Siguro EM-K420SS Barista fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Siguro EM-K420SS Barista - Karos kávéfőző
Siguro EM-K420SS Barista
Raktáron
49 990 Ft
39 890 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 23
A termék leírásában a honlapon szerepel a "szabályozható víz- és gőzhőmérséklet". Többek között ezért is választottam ezt a kávéfőzőt anno. Ezzel szemben a kézikönyvben nem találtam erre vonatkozó részt. Mivel azt tapasztalom, hogy a kávét a szükségesnél alacsonyabb hőmérsékletű vízzel főzi a gép, (sem a darálással, sem tömörítéssel nem sikerült a "vizes" íz megszüntetése), szeretném a hőmérsékletet magasabbra állítani. Hogy tehetem meg?
Tisztelt Címzett! Kérdésem, hogy mekkora tamper kell a szűrőkosárhoz (51,esetleg 53mm)?
Üdv! Néhány napja üzemeltem be a sigureo kávéfőzőt. Két ember kell (nem vicc), hogy a kart be tudjam úgy húzni a helyére, hogy ne dobja le a gép. Így nem használható. Mit tegyek? Vigyem vissza az Alzába?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15