Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Shimano Ultegra 5500 XSD

Ezen az oldalon találod a(z) Shimano Ultegra 5500 XSD témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Shimano Ultegra 5500 XSD vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Shimano Ultegra 5500 XSD fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Shimano Ultegra 5500  XSD - Horgász orsó
Shimano Ultegra 5500 XSD
Megszűnt
Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 1
ÜDV! Csupán arról szeretnék érdeklődni hogy más oldalakon is megnéztem ezt az orsót és ott is 2 db dobszűkítőt ír két fajta méretben 3500 illetve 4500. Viszont itt 2X3500. Erről kérnék egy kis tájékoztatást hogy pontosan mely dobszűkítők járnak hozzá? Előre is köszönöm.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05