Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Sennheiser RS 120 II

Ezen az oldalon találod a(z) Sennheiser RS 120 II témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Sennheiser RS 120 II vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Sennheiser RS 120 II fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Sennheiser RS 120 II - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
Sennheiser RS 120 II
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 14
T. Címzett, A Sennheiser RS 120 II bázis+fejhallgató és a vele együtt használható Sennheiser HDR 120-8 pótfejhallgató iránt érdeklődöm. Az alza.hu-n csak az "RS 120 II" található meg, a rendszer 4 napon belüli megrendelést ír. Kérdésem, hogy be tudják-e szerezni a "HDR 120-8" pótfejhallgatót is? A pótfejhallgatóból összesen 3db kellene, míg az alaptermékből (RS 120 II) 1db. Tudnak segíteni ezen termékek beszerzésében? Előre is köszönöm, Novoszádi Gábor

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05