Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kérdések és válaszok: SENCOR SVC 8618GD CLEAN&GO

Ezen az oldalon találod a(z) SENCOR SVC 8618GD CLEAN&GO témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy SENCOR SVC 8618GD CLEAN&GO vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) SENCOR SVC 8618GD CLEAN&GO fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
SENCOR SVC 8618GD CLEAN&GO - Álló porszívó
SENCOR SVC 8618GD CLEAN&GO
Szállításra kész > 5 db
44 990 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 114
Tisztelt Hölgyem / Uram, Érdeklődöm a nevezett termékkel kapcsolatban. https://www.alza.hu/sencor-svc-8621ti-d5523116.htm?o=2#recenze Szeretném megtudni, hogy ennél a terméknél pontosan mi a csökkent érték oka. Milyen tartozéka hiányzik, amennyiben igen , vagy ha javított sérült mit lehet megtudni ezekről , mi volt javítva illetve mi a sérült terület rajta? Válaszát előre is köszönöm, Üdvözlettel, Zsiga Károly

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05