Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: SD Biosensor Akciós szett - SD Gluco Navii NFC Vércukormérő + 50 tesztcsík

Ezen az oldalon találod a(z) SD Biosensor Akciós szett - SD Gluco Navii NFC Vércukormérő + 50 tesztcsík témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy SD Biosensor Akciós szett - SD Gluco Navii NFC Vércukormérő + 50 tesztcsík vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) SD Biosensor Akciós szett - SD Gluco Navii NFC Vércukormérő + 50 tesztcsík fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
SD Biosensor Akciós szett - SD Gluco Navii NFC Vércukormérő + 50 tesztcsík - Vércukormérő
SD Biosensor Akciós szett - SD Gluco Navii NFC Vércukormérő + 50 tesztcsík
Szállításra kész > 5 db
11 290 Ft
Kosárba
Tanácsok és útmutatók 2 Vélemények 16
Tisztelt Alza, Vásároltam SD Gluco Navii készüléket Önöknél, és lerása szerint kontroll folyadékot kell használni minden alkalommal, amikor új tesztcsík dobozt nyit ki az ember. Nem találom Önöknél e folyadékot, e nélkül viszont a készülék nem használható biztonsággal. Kérem segítsenek, hol szerezhető be. Köszönettel,
Tisztelt Alza! Szeretnék vásárolni SD Cluco Navii vércukor mérőt. Kérdésem az lenne, hogy mennyi tartalék lándzsa tűt adnak hozzá? Vagy tudok vásárolni még hozzá? Van jelenleg 2 megrendelésem, amit tegnap és ma adtam le, ha rendelek, hozzá lehet még tenni valamelyikhez? 1 postaköltséggel kevesebb lenne a fizetendő!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10