Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Scheppach HD2P

Ezen az oldalon találod a(z) Scheppach HD2P témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Scheppach HD2P vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Scheppach HD2P fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Scheppach HD2P - Kompresszor
Scheppach HD2P
Raktáron 4 db
44 590 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 1
Tisztelt cimzett! Kérdezem hogy a Scheppach HD2P terméket megvásárolhatom ÁFA nélkül 31 490 Ft összegért, mert az áfára nincs szükségem, nem tudok mit kezdeni vele. Várva válaszukat, Tisztelettel: Szűcs László telefonszámom 30 321 1943 https://www.alza.hu/scheppach-hd2p-d5284385.htm

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15