Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Scheppach ASP 15 ES

Ezen az oldalon találod a(z) Scheppach ASP 15 ES témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Scheppach ASP 15 ES vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Scheppach ASP 15 ES fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Scheppach ASP 15 ES - Ipari porszívó
Scheppach ASP 15 ES
Raktáron > 5 db
18 990 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 16
Szóval az űrlap... ugyanoda vezetett... :D A lényeg: Az adatlap szerint a porszívó tartálya rozsdamentes acél... azaz a porszívó tartályos. A fotókon azonban papír-porzsák látható mint mellékelt kiegészítő? Az Árukeresi szerint is "tartály nélküli" ez az eszköz, de ténylegesen sehol nincs kiemelve, mintha senki nem merné felvállalni, így viszont a leírás megtévesztés hatását kelti. Szóval: Porzsákos, vagy tartályos ez a keszülék valójában?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05