Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Samsung VR05R5050WK felmosóval

Ezen az oldalon találod a(z) Samsung VR05R5050WK felmosóval témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Samsung VR05R5050WK felmosóval vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Samsung VR05R5050WK felmosóval fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Samsung VR05R5050WK felmosóval - Robotporszívó
Samsung VR05R5050WK felmosóval
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2
Miert nem mos fel a porszivo?
Tisztelt Ügyfélszolgálat! Érdeklődni szeretnék, hogy a Samsung VR05R5050WK robotporszívó magassága valóban megfelel a terméklapon feltüntetett 3,4 cm-nek? Amennyiben igen megvásárlom a terméket, de egyéb oldalakon ugyanezen terméknek 8,5 cm magasságot adtak meg! Segítségüket előre is köszönöm, üdvözlettel: Sándor Melinda

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15