Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Samsung Galaxy Watch 42mm Black

Ezen az oldalon találod a(z) Samsung Galaxy Watch 42mm Black témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Samsung Galaxy Watch 42mm Black vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Samsung Galaxy Watch 42mm Black fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Samsung Galaxy Watch 42mm Black - Okosóra
Samsung Galaxy Watch 42mm Black
Szállításra kész > 5 db
81 890 Ft
71 990 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Kérdések és válaszok 19 Vélemények 293

Kérdésed van? Keresd ki a választ!

Magyar nyelvű menűvel rendekezik?
Sziasztok iphon X- el kompatibilis? Van hozzá alkalmazás az apstoreban?
Huawei P20 telefonnal kompatibilis?
Az okos óra multipontos? Tudja egyszerre kezelni a telefont és a headsettet bluetoothon keresztül? Bejövő telefonhívás esetén zenehallgatás közben a headsetten keresztül tudom fogadni a hívást az órán? Bluetoothon keresztül az óráról tudok telefonhívást kezdeményezni simkártya nélkül is?
Ez nem az Lte verzió ugye? Nem esimes?
Az OTP Simple alkalmazás használva lehet vele fizetni?
Üdvözlöm Xaomi telefonnal kompatibilis? Működik a hívás és az sms funkció ha xaomi telefonnal kapcsolom össze ?
Annyit szeretnék kérdezni a szíj maximális csukló átmérője vajon mennyi lehet cm-ben:
Tiszteletel vettem én is egy czodálatos samsung okos orát amivell meg vagyok elégeve szép is meg okos ora. Lenne egy kérdésem ha tudnának segiteni van egy Huawei p 20 as telefonom kompatibilis a telefonomal minden rendbe van ja elfelejtetem mondani hogy az orámba van E Multisimem és nem tudom hogy rakhatnám az orámra Whatssapomat a telefonomrol ha van e lehetöséghogy legyen az orámon is Whatsapp. Amikor kapok üzenetett atelefonomra Whatssaptol az orám jellezi az üzenetett czak nem tudok az orámrol hivni Whatsapot. Azorárol tudok telefon hivásokat indtani. elöre is köszönöm nagyon remélek a segitségükre elöre is köszönöm mégegyszer. Stefan.
Samsung Galaxy watch 42 mm eshet keresek fekete szíjat szilikonból
P-DC1-WEB5