Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Rowenta RY7777WH Clean and Steam Revolution

Ezen az oldalon találod a(z) Rowenta RY7777WH Clean and Steam Revolution témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Rowenta RY7777WH Clean and Steam Revolution vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Rowenta RY7777WH Clean and Steam Revolution fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Rowenta RY7777WH Clean and Steam Revolution - Álló porszívó
Rowenta RY7777WH Clean and Steam Revolution
Szállításra kész > 5 db
84 690 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 21
Tisztelt Ügyintéző, A Rowenta RY7777WH Clean & Steam Revolution termékkel kapcsolatben lenne pár kérdésem. A terméket összehasonlítottam a Rowenta RY7757WH Clean & Steam Revolution termékkel és úgy látom utóbbihoz a csomag tartalmaz 3x mopot, 2x vízkőmentesítő kazettát, 10x illóolajok diffúzor tablettát. A RY7777WH esetében azonban nem látok extra tartozékot a leírásban. Megnéztem és az euronics honlapján a leírásban azonban megtalálhatóak a kiegészítő elemek: Mikroszálas felmosó x 4 és Flowers illóolaj diffúzorokhoz X20 Külsős link Az lenne a kérdésem, hogy milyen kiegészítőt tartalmaz pontosan a RY7777WH termék? Köszönöm segítségét! Üdvözlettel: Győri Gábor

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15