Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Rowenta RR7387WH X-PLORER S50 Total Care

Ezen az oldalon találod a(z) Rowenta RR7387WH X-PLORER S50 Total Care témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Rowenta RR7387WH X-PLORER S50 Total Care vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Rowenta RR7387WH X-PLORER S50 Total Care fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Rowenta RR7387WH X-PLORER S50 Total Care - Robotporszívó
Rowenta RR7387WH X-PLORER S50 Total Care
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 5 Vélemények 15
Üdv, érdeklődnék, hogy a Rowenta X-plorer Serie 50 RR7387WH robotporszívónál a használt jelző mit takar? köszönöm
Üdvözletem! Érdeklődnék, hogy a Rowenta RR7387WH X-PLORER Serie 50 Total Care termékből van-e a raktáron 12 darab, ugyanis cégünk annyit rendelne. Emellett érdeklődnék, hogy lehetséges-e céges átutalással fizetni és hogy ha van raktáron, megérkeznének-e Március 30-ig. Előre is köszönöm!
Érdeklődnék, hogy csak appal működik? Nincs hozzá távirányító?
Kedves Alza.hu, Szeretnék érdeklődni, hogy a képeken látható hogy van egy térkép és mutatja hogy hol járt eddig a robot porszívó. Viszont sajnos ezt a funkciót nem találjuk az alkalmazásban. Hogy lehet ezt előhívni? Előre is köszönöm a választ.
Üdvözlöm! A leírás szerint a termék csehül beszél. Kérdésem, hogy a nyelvet át lehet-e állítani másra pl. angol, német, magyar? Előre is köszönöm a választ!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05