Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: ROHNSON R-8800 univerzális ablaktömítés

Ezen az oldalon találod a(z) ROHNSON R-8800 univerzális ablaktömítés témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy ROHNSON R-8800 univerzális ablaktömítés vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) ROHNSON R-8800 univerzális ablaktömítés fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
ROHNSON R-8800 univerzális ablaktömítés - Ablaktömítés mobilklímához
ROHNSON R-8800 univerzális ablaktömítés
Szállításra kész > 10 db
9 790 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 35
Tisztelt Alza, Lenne egy ablak, amire ilyen tömítést szeretnék vásárolni, azonban számomra nem volt teljesen világos, hogy ebben az esetben az ablak kerületét 3 széle alapján mérjük, vagy 4. Elég nagy ablakról van szó, a paraméterei a következők: Rövidebb oldal: 85 cm Hosszabb oldala: 183 cm Átmérő: 202 cm Ezek alapján Önök szerint elég a kisebbik (azaz szépen rá fog illeszkedni, nem lesz-e kicsi) vagy pedig érdemes lenne az erkélyajtóra méretezettet venni. (ezt találtam: https://www.alza.hu/trotec-tomites-erkelyajtohoz-d5832149.htm) Előre is köszönöm a segítségüket! Üdvözlettel, Tomcsik Eszter

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20