Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Kérdések és válaszok: Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP

Ezen az oldalon találod a(z) Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP - Hajformázó
Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP
Szállításra kész > 5 db
16 790 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 12 Vélemények 54
Érdeklődöm, hogy a Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP hajszárító magyarországi áramhálózaton konnektorátalakító és transzformátor nélkül használható-e. A választ előre is köszönöm!
Valóban csak 1,2 méter a kábel hossza ennél a terméknél? Többi társának 2,5 méter, így csodálkozom, hogy ennek ennyivel rövidebb lenne.
Mi a különbség a kettő revlon termek között?1.revlon one step hair dryer and volumiser(fekete dobozos) 2.revlon one step volumiser power of dryer volume of a stylet(piros dobozos) között?
Nezegetem hetek óta a revlon hajformazokat ,,regebbi,,fajtat szeretnek revlon rvdr522e es revlon 522e2 között mi a különbség? Az egyik arany-fekete dobozos a masik piros-feher dobozos.A körkefe atmerője? Vagy teljesítmény? Valaki segítsen, melyiket vegyem .Fel hosszú hajam van.
Érdeklődni szeretnék a zsinor forgatható 360 fokban a készülék alján ? A hajfromázó zsinorja sodródik e használatkor?
Érdeklődni szeretnék, melyik a legfrissebb model a Revlon RVDR5282UKE és a Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP készülékek között?
Érdeklődni szeretnék, mi a különbség a Revlon RVDR5282UKE és a Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP készülékek között? Méretben is van különbség? Hosszú hajra keresek hajformázót. Köszönettel!
Érdeklődnék hogy a Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP levehető-e a fej? tisztítás szempontjából igencsak fontos lenne.
Érdeklődni szeretnék, hogy a Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP kefének az átmérője mekkora? Válaszukat előre is köszönöm. Üdv: Máté Andrea
Üdvözlöm, A Revlon One-Step Hair Dryer & Volumizer elektromos hajkefe, RVDR5222E azonos az Önök által árult Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP elektromos hajkefével? Amennyiben igen, mit jelent a típusjelzések közötti egy darab "2" szám differencia? Az Önöknél kapható Revlon RVDR522E SALON ONE-STEP doboza fekete színű? Válaszukat előre is köszönöm.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20