Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Polar M430 Black

Ezen az oldalon találod a(z) Polar M430 Black témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Polar M430 Black vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Polar M430 Black fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Polar M430 Black - Okosóra
Polar M430 Black
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 6
.
Tisztelt Címzett! A polár M430 black-nek milyen méretű a szíja?
Üdvözlöm! Egy polar 430 órát szeretnék vásárolni áruhitelre. Az áruhitel csak személyes átvételnél oldható meg? A vásárlás meneténél csak a személyes átvétel pontban tudtam beállítani. Válaszát előre is köszönöm!
Szép jó napot! Milyen nyelvü a menü? Köszönöm
Kedves Áruház! Ha jól látom a Polar M430 órához alap eseteben 2 év garancia jár, ugye?
Tisztelt Címzett! Olyan kérdésem lenne, hogy a polar m430 sportóra új? Mekkora a szíjmérete? Válaszát előre is köszönöm.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05