Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: PlayStation Plus 1 hónapos tagság - HU Digital

Ezen az oldalon találod a(z) PlayStation Plus 1 hónapos tagság - HU Digital témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy PlayStation Plus 1 hónapos tagság - HU Digital vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) PlayStation Plus 1 hónapos tagság - HU Digital fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
PlayStation Plus 1 hónapos tagság - HU Digital - Feltöltőkártya
PlayStation Plus 1 hónapos tagság - HU Digital
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 5
Sziasztok. Megrendeltem a kodot. De nem enged be a konyvtaramba, h meg is kapjam v olvasam a kodot. Egybol atdob egy Szlovak Alza oldalra ahol ha belepek se tortenik semmi. Emailben is kapom a kodot?
Már rég elutaltam a számlámról is vonták de e-mailt se kaptam. Könyvtárban azt írja fizessem ki. Mikor tudom már letölteni?
Üdvözlöm! Kérdésem az lenne, hogy mennyi idő míg ez digitális kód formájában megérkezik, mert már lassan fél napja várok rá és ki is lett fizetve!? Köszönöm, válaszukat!
Üdv. Most vettem meg a playstation plus 1 honapos előfizetést online bankartyaval fizetem és még most sem elérhető a kód pedig mar a szamlamról is levette a pénzt. Nem értem miert kell ennyi idő hozza mire a rendelésem feldolgozak egy digitalis letöltő kódnal és ugy hogy előre kifizetem.
miért nem tudom utánvéttel megrendelni?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15