Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: PlayStation 5

Ezen az oldalon találod a(z) PlayStation 5 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy PlayStation 5 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) PlayStation 5 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
PlayStation 5 - Konzol
PlayStation 5
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 87
Kedves Alza! Elfogadva azt, hogy nem ismert, hogy mikor és mekkora szállítmányok érkeznek, így a konkrét rendelések kapcsán nincs pontos kiadható információ, de mégis szeretném kérdezni, hogy arra miért nincs lehetőség, hogy feltüntessék a terméklapon, hogy mi az utolsó teljesített rendelés feladási ideje/mikor leadott rendelések teljesítése várható a következő szállítmányból! Így legalább a megrendelők kaphatnának egy nagyságrendi támpontot a várakozást illetően! Köszönettel, egy "várakozó"! :D
2020.11.21.-én rendeltem meg és ma kaptam kézhez.
Szeptember 25-en adtam le a rendelest, par napja jott meg a gep.
Mivel az Alza nem igazán oszt meg információkat, így leírom, hogy mit sikerült kiderítenem. A szerződési feltételekben szerepel, hogy az Alza a beérkező PS5 készletből nem csak a magyarországi, hanem az összes országban (Csehország, Szlovákia, Ausztria, stb.) leadott rendelést az együttes beérkezési sorrend szerint teljesíti. A cseh és szlovák piacokon évtizedek óta jelen van az Alza, így vélhetően jóval több potenciális vásárló választotta őket, mint nálunk. A cseh fórumon fellelhető infók szerint a napokban azok kapták meg a konzolt, akik 2020.09.18.-án rendelték elő. Hogy legyen mihez viszonyítani, az Alzán 2020.09.17.-től lehet előrendelni a konzolt, így a megjelenítés óta eltelt 5 hónap alatt csupán az első napon leadott rendeléseket tudták eddig maradéktalanul kiszolgálni. Fontos megjegyezni, hogy ez nem a vállalat hibája, vannak boltok, ahol egyáltalán nem lehet még előrendelést sem feladni.
Tisztelt Alza! Mielőtt ferdítenének, nem a termék beérkezési dátumára vagyunk kiváncsiak. Ha a leírásba betennék, a legutóbb leszállított termék rendelési dátumát (dátum, óra:perc), akkor az nagyban segítené a tájékoztatást, és nem kellene jóslásokba sem bocsátkozniuk. Természetesen nem kellene minden leszállításnál frissíteniük, elég lenne akár csak hetente frissíteni a leírást. Szerintem ez nem igényel nagy erőfeszítést, ám mégis hordozna információt, hogy körülbelül mikor számíthatunk a saját termékünkre. Illetve nem utolsósorban ezzel elkerülik a népharagot is! :)
Tisztelt alza! Miért van az hogy az előrendelésemet törölték, arra hivatkozva hogy a termék a továbbiakban nem szerezhető benne, ennek ellenére jelen pillanatban is kint van a terméknél hogy előrendelést felvesznek.
Sziasztok! 2021.11.28-án előrendelt konzolt 2022.01.13-án kaptam meg.
Üdv Alza, Mi az utolsó teljesített rendelés napjának dátuma?
Üdv Alza, Mi az utolsó teljesített rendelés napjának dátuma?
Senki ne rendeljen innen ps5ot, soha nem fogjátok megkapni!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20