Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: PlayStation 4 Pro 1TB + Death Stranding

Ezen az oldalon találod a(z) PlayStation 4 Pro 1TB + Death Stranding témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy PlayStation 4 Pro 1TB + Death Stranding vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) PlayStation 4 Pro 1TB + Death Stranding fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
PlayStation 4 Pro 1TB + Death Stranding - Konzol
PlayStation 4 Pro 1TB + Death Stranding
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1
Helló érdeklődni szeretnék erről a termékről. https://m.alza.hu/playstation-4-pro-1tb-halal-stranding-d5698692.htm?kampan=arukereso_hu_konzole-a-hry_playstation-4_konzole_msx001neo18&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_konzole-a-hry_playstation-4_konzole_msx001neo18 megtudják mondani hogy ez pontosan melyik kiadású konzol? Ez a típusa CUH-7216b ? Köszönöm

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05