Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: PERUZZO PURE INSTINCT 2 kerékpárhoz

Ezen az oldalon találod a(z) PERUZZO PURE INSTINCT 2 kerékpárhoz témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy PERUZZO PURE INSTINCT 2 kerékpárhoz vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) PERUZZO PURE INSTINCT 2 kerékpárhoz fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
PERUZZO PURE INSTINCT 2 kerékpárhoz - Kerékpártartó
PERUZZO PURE INSTINCT 2 kerékpárhoz
Szállításra kész > 5 db
120 490 Ft
Kosárba
Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 6
jó napot, szeretném megkérni, írják meg a kerékpárszállító méreteit összecsukott állapotban. Fontos szempont számomra a kiválasztáshoz. köszönöm
Érdeklődöm, hogy 2 db-os zárható tekerőgomb-készlet kapható lesz-e a közeljövőben? Cikkszám Peruzzo 365/2. Köszönöm!
Érdeklődnék, hogy a "PERUZZO PURE INSTINCT 2 kerékpárhoz" termékük hány kiló. Van-e arra lehetőség, hogy a terméket megnézhessem (arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire nehéz felemelni.)

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20