Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Orion öntött serpenyő 30cm

Ezen az oldalon találod a(z) Orion öntött serpenyő 30cm témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Orion öntött serpenyő 30cm vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Orion öntött serpenyő 30cm fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Orion öntött serpenyő 30cm - Serpenyő
Orion öntött serpenyő 30cm
Szállításra kész > 10 db
11 290 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2 Vélemények 13
Hello! Az atmerovel kapcsolatban kerhetek pontositast? Latszolag a serpenyo felso resze szelesebb, megis a leiras szerint egyforma: "felső szélének átmérője: 30 cm, aljának külső átmérője: 30 cm" Melyik a 30 cm a valosagban? (A mostani tuzhelyen az alja csak 28 cm szelessegben ferne el kenyelmesen kb.)
Ma érkezett meg az öntöttvas serpenyő. Használati útmutatót kérhetek, hogyan kell ápolni, tisztítani.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15