Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Kérdések és válaszok: Oral-B PRO 2500 CA

Ezen az oldalon találod a(z) Oral-B PRO 2500 CA témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Oral-B PRO 2500 CA vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Oral-B PRO 2500 CA fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Oral-B PRO 2500 CA - Elektromos fogkefe
Oral-B PRO 2500 CA
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 12 Vélemények 43
Tisztelt Hölgyem/Uram! A kép és a leírás nem egyezik, ezt már egy évvel ezelőtti kérdésekben is jelezték mások. A visszajelzésekből leszűrve, vannak akik pro 2500 terméket kaptak (mint a leírásban), és vannak olyanok is, akik pro 2 2500 terméket kaptak utazótokkal együtt (mint a fotón). Szeretnék érdeklődni, akkor mi a pontos termék amit megvásárol az ember? Egyértelműsíthetnék a képet a leírással, így hogy egy év után ugyan az probléma, ez elég megtévesztő. Köszönettel
Èn is megrendeltem,,de a fórumon olvasottak után nem fogom átvenni!Hogy lehet ilyet csinálni ?!?!??!?? A kèpen màs van mint amit küldenek??Felháboritó!!!!
Kedves Alza! Az az előző kérdésekbôl kiderult,hogy a kepen teljesen mas termek szerepel,mint a megvasarolhato.A kerdesem az,hogy a “Black edition” es a fekete utazotok stimmel?Szempont volt nalam.Koszonom
üdv. a képen Oral B Pro 2 2500 van.... a termék viszont Oral B Pro 2500 most melyiket is veszi meg az ember? illetve mi a különbség a kettő között? Köszönöm
Tisztelt Alza! A termék Oral-B Pro 2500 vagy Pro 2 2500: https://www.alza.hu/oral-b-pro-2500-ca-vanoce-d5032892.htm
Jó napot kívánok! Azt szeretném kérdezni, hogy milyen töltő van hozzá? Előre is köszönöm!
Jó napot! Tegnap átvettem a fogkefét, és azt írja a leírása, hogy hanggal jelez, ha váltani kell. Nekem nem ad ki hangot... baj van vele, vagy a leírás a hibás ?
Sikerült a tokba tenni. Tökéletes. Azt kaptuk,ami a képen van.
Én most vettem át a terméket. Oral-B PRO 2 2500. Viszont amivel szembesültem,az az,hogy nem fér bele az utazótokba. Lehetséges ez? Köszönöm a visszajelzést!
Tisztelt Hölgyem/Uram! A reklámban ezt a terméket 13990Ft-ért láttam, a megrendelésnél viszont csak a 18990Ft-os árat hozza fel az ajánlat. Valamit félreértettem? Köszönöm!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05