Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Omron E3 Intense, 3 év garancia

Ezen az oldalon találod a(z) Omron E3 Intense, 3 év garancia témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Omron E3 Intense, 3 év garancia vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Omron E3 Intense, 3 év garancia fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Omron E3 Intense, 3 év garancia - Izom- és idegstimulátor
Omron E3 Intense, 3 év garancia
Szállításra kész > 5 db
35 990 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 19
Tisztelt Cím! A nemrég vásárolt OMRON E3 Intense (HV-F021-EW) nevű készülékhez semmilyen magyar nyelvű leírás, tájékoztató, használati utasítás nem volt csatolva. Szíveskedjenek ezt mielőbb megküldeni részemre. Szeretném felhívni a figyelmüket, hogy Magyarországon csak magyar nyelvű leírással és tájékoztatóval ellátott termék hozható forgalomba. Ez különösen fontos egy ilyen jellegű terméknél, amelynek használata során egészségügyi kockázatok is felléphetnek!! Üdvözlettel: Gál Krisztina

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10