Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Oculus Rift S

Ezen az oldalon találod a(z) Oculus Rift S témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Oculus Rift S vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Oculus Rift S fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Oculus Rift S - VR szemüveg
Oculus Rift S
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 30 Vélemények 23
Üdv! A termék elérhetőségéhez egész áprilisban április volt írva, most meg egész májusban május van írva. Tudom, hogy nehéz beszerezni, de kérhetnék egy becslést, hogy mikor lesz a termék ezen az oldalon elérhető?
A csomag tartalmazza a 2 db Oculus Touch-ot ,ami a képeken látható?
Mikor lehet újra rendelni ebből a termékből ? Mér egy ideje nincs, lehet majd még kapni innen vagy nem?
Üdv! 03.26-án rendeltem meg a terméket, és érdeklődnék, hogy kb. mikor érkezik meg?
Kb 1 hete rendeltem meg a terméket,de azóta nem kaptam semmilyen választ a státusz változásáról.Lehet tudni mikorra érkezik meg a termék kb? Köszönöm a választ!
Üdv! A headset elérhető lesz május-június környékén is? És ha nem, akkor mennyi idő ameddig újra rendelhetővé nem válik?
Üdv, látom 5 darab van a raktáron. A kérdésem az hogy ezek mind új, bontatlan termékek?
Januárban még elérhető lesz ez a termék?
Megmondana vki h itthon ez miert kerul 100e tobbe mint amcsiban? Meg az eredeti oldalrol osztrakba rendelni is csak 150e
Legközelebb mikor lesz újra raktáron Oculus Rift S / Oculus Quest? Előre láthatólag június-július környékén lesz majd?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05