Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Nokia 220 4G Dual SIM fekete

Ezen az oldalon találod a(z) Nokia 220 4G Dual SIM fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Nokia 220 4G Dual SIM fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Nokia 220 4G Dual SIM fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Nokia 220 4G Dual SIM fekete - Mobiltelefon
Nokia 220 4G Dual SIM fekete
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 10
Üdvözlöm! A leírásban nekem nem egyértelmű a sim kártya mérete. Lényeges lenne a standard méret. Köszönöm.
Üdvözletem. Az alatt, hogy 4g mit értenek? Mely frekvencia sávban üzemel? Csak 2.1GHz-en vagy 800MHz-en is megy (B20)? Vidéken élőknek nagyon nem mindegy. Amúgy, ha nincs 4g lefedettség működik 2g sávon? Köszönöm a választ előre is.
T. Ügyfélszolgálat, Nokia 220 4G Dual SIM: a predikativ szövegirás lehetséges angolul és németül is? Ha az üzenet irás alatti szótár listán a két nyelv szerepel akkor igen. Köszönöm
Tisztelt Áruház! A telefon képes a 4g kapcsolatot wifi hotspotként megosztani más eszközökkel? Mindkét kártya 4G üzemmódban működik egyszerre?
Headset (mikrofon és hallgató együttesen) használható az audiocsatlakozóval?
A nokia 220 4g telefon magyar menüs ? Köszönettel:
Helló! Zseblámpa funkció van benne? Köszi.
Üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy a készüléknek magyar menüje van-e?
A nokia 220 kártyafüggetlen telefon?
Tisztelt Ügyintéző Van a készülékben magyar menü?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05