Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Noctua NH-D15S chromax.black

Ezen az oldalon találod a(z) Noctua NH-D15S chromax.black témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Noctua NH-D15S chromax.black vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Noctua NH-D15S chromax.black fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Noctua NH-D15S chromax.black - Processzor hűtő
Noctua NH-D15S chromax.black
Szállításra kész > 5 db
43 690 Ft
Kosárba
Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 7
Üdvözlet! Ez a csomag tartalmazza már az ingyenes am5 offset kitet?
Üdvözlet! Érdekelne hogy a készlet tartalmazza-e már az ingyenes am5 offset mounting kitet?
Tiszteletem, az a kérdésem, hogy ez a hűtő el van e már látva az LGA 1700 bracket kiegészítővel, tehát 2011 november utáni gyártás-e? A noctua oldalán lehet igényelni, de magánszemélynek igen lassan ér ide tehát olyan webshopot keresek ahol már alapból hozzá adják. Köszönöm!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15