Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Nintendo Switch (OLED model) White

Ezen az oldalon találod a(z) Nintendo Switch (OLED model) White témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Nintendo Switch (OLED model) White vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Nintendo Switch (OLED model) White fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Nintendo Switch (OLED model) White - Konzol
Nintendo Switch (OLED model) White
Raktáron > 5 db
131 990 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 29
Helló! November 16.-án igényeltem termékkövetést a Nintendo switch Oled termékre (akkor még csak 124-125 ezer ért volt meghirdetve) de nem volt raktáron. Nem kaptam semmiféle értesítést, és most látom hogy lefoglalásra lehet igényelni, úgy hogy a termék februárban fog megérkezni. Nagyon örültem volna az értesítőnek, mert mindenképpen lefoglaltam volna egy darabot magamnak. Mi az oka hogy nem érkezett értesítés?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20