Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Niceboy X-fit Active

Ezen az oldalon találod a(z) Niceboy X-fit Active témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Niceboy X-fit Active vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Niceboy X-fit Active fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Niceboy X-fit Active - Okoskarkötő
Niceboy X-fit Active
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2
Ma kaptam meg ezt az okosórát és csak 1 baj van vele ahol lehúzom és elvileg tölteni lehetne, ott nincs semmi .... Ilyenkor mi a teendő???
Az a problémám, hogy az applikáció, amit le kell tölteni hozzá, angol nyelvű, holott elvileg több nyelven használható az óra. Hogyan tudom más nyelvre állítani?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15