Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Nest Hub (2nd gen) Chalk

Ezen az oldalon találod a(z) Nest Hub (2nd gen) Chalk témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Nest Hub (2nd gen) Chalk vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Nest Hub (2nd gen) Chalk fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Nest Hub (2nd gen) Chalk - Hangsegéd
Nest Hub (2nd gen) Chalk
Szállításra kész > 5 db
32 990 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Tanácsok és útmutatók 4 Vélemények 38
Tudok rajta saját zenefájlt berakni az ébresztő hangjának? A videók alapján csak az előre telepített hangok közül lehet választani.
Google nest hub-val korlátozhatom az internet elérést bizonyos eszközökön?
Sziasztok, Most akkor melyik a 2. generációs Nest Hub? Ez itt vagy inkább ez: https://www.alza.hu/google-home-hub-d5889476.htm#recenze
Jó napot. Szeretném tudni, hogy a menü nyelve a terméknek német, vagy angol? Köszönettel.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20