Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: My Arcade Karate Champ Micro Player

Ezen az oldalon találod a(z) My Arcade Karate Champ Micro Player témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy My Arcade Karate Champ Micro Player vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) My Arcade Karate Champ Micro Player fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
My Arcade Karate Champ Micro Player - Retro játékkonzol
My Arcade Karate Champ Micro Player
Raktáron
19 390 Ft
14 690 Ft
Kosárba
Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 5
A kijelző méretére kétféle adatot írnak, ami megtévesztő. A leírásban 5 colos szerepel, míg a paraméterekben ennek a fele... Végül is melyik? Az hogy kell érteni a termék esetében, hogy "tévéhez"?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20