Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit

Ezen az oldalon találod a(z) MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit - Kempingfőző
MSR PocketRocket Deluxe Stove Kit
Raktáron 2 db
51 590 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 1
A leírás szerint a csomag tartalma: PocketRocket Deluxe Stove tűzhely (83 g), 2 × utazó-csomagolás, 1,2 l űrtartalmú fazék, műanyag fedél kiöntő-nyílásokkal, 2 × 0,8 l űrtartalmú műanyag tál, edényfogók, 2 × villa Érdeklődöm, hogy tényleg tartalmaz-e 2 villát és 2 műanyag tálat. Csak azért kérdezem, mert a korábbi változatban ez nem volt és én nagyon örülök, hogy van, de biztos szeretnék benne lenni, hogy nem értem félre. Köszönöm András

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20