Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Motorola Moto E7 Power kék

Ezen az oldalon találod a(z) Motorola Moto E7 Power kék témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Motorola Moto E7 Power kék vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Motorola Moto E7 Power kék fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Motorola Moto E7 Power kék - Mobiltelefon
Motorola Moto E7 Power kék
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 5 Vélemények 18
A töltőkábellel(USB c) összekötöttem a telefont és a számítógépemet, de a számítógépről nem tudok adatokat másolni a telefonban lévő memóriakártyára. Hogyan lehetne ezt megoldani?
Üdvözlöm! Azt szeretném kérdezni, hogy pontosan mit jelent, mivel jár, hogy "1x kiállított". Illetve több darab vásárolható, de minden darab 1x kiállított? Előre is köszönöm a választ!
Meddig lehet ilyen árban megvasarolni?
Ez a telefon kartyafugetlen?
Kártyafüggetlen?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10