Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: McDavid Stealth Cleat 2+ ankle brace M

Ezen az oldalon találod a(z) McDavid Stealth Cleat 2+ ankle brace M témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy McDavid Stealth Cleat 2+ ankle brace M vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) McDavid Stealth Cleat 2+ ankle brace M fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
McDavid Stealth Cleat 2+ ankle brace M - Bokarögzítő
McDavid Stealth Cleat 2+ ankle brace M
Raktáron 1 db
16 890 Ft
16 390 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Tanácsok és útmutatók 1 Vélemények 4
Üdvözlöm! A problémám hogy 6 éve a bokám külső és belső része is szilánkosra tört és elszakadtak a szalagok amiket rendbehoztak ugyan, de minden irányban a mozgástartomány 10%ot szűkült. Ez alapjáraton nem fáj, a hétköznapokban fel sem tűnik, viszont egy hosszabb futásnál megfájdul és napokig is eltart jelentősen. Tehát ez a termék jó ennek a megelőzésére, úgy, hogy felveszem futásra, vagy arra ez merevnek számít (vagyis inkább ez sérülés utánra és nem megelőzésére van) és inkább rugalmasabb fajtát kellene venni?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15