Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Logitech MX Keys - US INTL

Ezen az oldalon találod a(z) Logitech MX Keys - US INTL témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Logitech MX Keys - US INTL vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Logitech MX Keys - US INTL fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Logitech MX Keys - US INTL - Billentyűzet
Logitech MX Keys - US INTL
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 33
Sziasztok, A logitech mx keys-t szeretném megrendelni, ha jól látom ezt a verziót fogragmazzátok: 920-009415 Ezen van gomb a magyar hosszú í helyén? Valamint feketének látom, hogy hirdetitek, de a gyári színe nem grafitszürke?
Dear Alza. Can You confirm that the current product for purchase is still the PN: 920-009415? Also I would like to ask for a confirmation about the size of the Enter key. Can You confirm that the currently available product features the "L" shaped enter key (as on picture 1 above) and that its NOT the slim enter key variant (as in the 3rd picture above)? Thank You, br Andras
Hi, may I know the Product Number of this keyboard? Is it 920-009294 or 920-009416?

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10