Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: Lenovo TAB 4 10 Plus Folio Case and Film szürke

Ezen az oldalon találod a(z) Lenovo TAB 4 10 Plus Folio Case and Film szürke témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Lenovo TAB 4 10 Plus Folio Case and Film szürke vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Lenovo TAB 4 10 Plus Folio Case and Film szürke fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
Lenovo TAB 4 10 Plus Folio Case and Film szürke - Tablet tok
Lenovo TAB 4 10 Plus Folio Case and Film szürke
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1
Tisztelt Ügyfélszolgálat! Az árukeresőn találtam az alábbi tokot, ami a leírás szerint kompatibilisek a tablettel, amihez szeretném megvásárolni: Lenovo TAB 4 10 Plus Folio Case and Film szürke (ZG38C01782) A tablet típusa: Lenovo Tab 4 10 Plus (4 GB/64GB) • 25,7 cm (10,1 ") IPS Display 1920 x 1200 • 2,0 GHz Qualcomm-Snapdragon 625 Octa-Core-Processzor • 4 GB Ram, 64 GB int. tárhely • 8,0 MP Kamera, 5,0 MP Frontkamera • WLAN, BT 4.2, USB-C, 475 g • Menü: magyar • Garancia: gyártói (12 hónap Lenovo márkaszervizben) Mivel ez a gyári tok kifejezetten ehhez a modellhez készült, így feltételezem, hogy a használathoz nem kell a tabletet a tokból kivenni, azaz a tokban is működik a fényképezője (nincs eltakarva a lencse). Ezt fontos tudnom, mielőtt megrendelem. A megrendelés engedélyeztetéséhez szükségem lenne egy formális árajánlatra, mert a cégnél a webes árlistát nem biztos, hogy elfogadják. Kérem, hogy küldjenek egy árajánlatot az E-mail címemre. Köszönettel, Rajta István

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05