Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: LEGO Star Wars 75251 Darth Vader kastélya

Ezen az oldalon találod a(z) LEGO Star Wars 75251 Darth Vader kastélya témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy LEGO Star Wars 75251 Darth Vader kastélya vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) LEGO Star Wars 75251 Darth Vader kastélya fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
LEGO Star Wars 75251 Darth Vader kastélya - LEGO
LEGO Star Wars 75251 Darth Vader kastélya
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 5
Nincs olyan Lego Starwars UCS készlet sem, ami 200ezerbe kerülne, pláne nem ez. Jön a GVH és lesz búnti ??
bocsánat de mikor is volt újonnan 210ezer ez a készlet? és hol? nem írtátok el véletlen picit? 40ezer volt a bontatlan amikor én vettem nálatok majd fél éve.
bocsánat de mikor is volt újonnan 210ezer ez a készlet? és hol? nem írtátok el véletlen picit? 40ezer volt a bontatlan amikor én vettem nálatok majd fél éve.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10