Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: LEGO Star Wars 75248 Ellenállás A-szárnyú vadászgép

Ezen az oldalon találod a(z) LEGO Star Wars 75248 Ellenállás A-szárnyú vadászgép témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy LEGO Star Wars 75248 Ellenállás A-szárnyú vadászgép vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) LEGO Star Wars 75248 Ellenállás A-szárnyú vadászgép fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
LEGO Star Wars 75248 Ellenállás A-szárnyú vadászgép - LEGO
LEGO Star Wars 75248 Ellenállás A-szárnyú vadászgép
Megszűnt
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 1
Jó napot kívánok! 2 darab legot vásároltam ebből ezt a fajtát is és valamiért azt írták, hogy csak a másikat ezt nem kapom most meg a mai nap folyamán! Akkor is 5db írtak, de a rendelésem után 4 db-nak kéne kiírva lennie a webshopjukban? Előre kifizettem és szükségem lenne erre is! Mikorra küldenék el mégis a másik után? - 426157905 - Tisztelettel Máté!

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20