Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: La Piccola Perla

Ezen az oldalon találod a(z) La Piccola Perla témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy La Piccola Perla vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) La Piccola Perla fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
La Piccola Perla - Karos kávéfőző
La Piccola Perla
Kérés esetén megrendeljük
125 190 Ft
Kosárba
Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 3 Vélemények 8
Tisztelt Alza ! Kérdezném hogy a Piccola kávégéphez milyen méretű podot vegyek.Amit vettem önöktől sajnos nagy és oldalt is folyik a kávé. Üdvözlettel Bodzsár Csaba
Tisztelt Alza! Azt szeretném megtudni egyrészt hogy a La piccola perla berendezés rendelkezik-e a következő funkcióval: 10 perc elteltével a gép készenléti üzemmódba is lép, hogy energiát takarítson meg. Másrészt szeretném tudni, hogy a gyártó honlapján található gép (Külsős link elérhető-e Önöknél. (Önök kereshető termékszámát kérem adják meg)
Tisztelt Cím! A kérdésem az lenne, hogy a La Piccola Double Polish kávágép Ese poddal működik? Üdvözlettel Kiss Attila

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15