Oldal frissítése

Kérdések és válaszok: JLAB Go Air Sport True Wireless Headphones Teal

Ezen az oldalon találod a(z) JLAB Go Air Sport True Wireless Headphones Teal témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy JLAB Go Air Sport True Wireless Headphones Teal vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) JLAB Go Air Sport True Wireless Headphones Teal fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.
JLAB Go Air Sport True Wireless Headphones Teal - Vezeték nélküli fül-/fejhallgató
JLAB Go Air Sport True Wireless Headphones Teal
Raktáron > 5 db
11 790 Ft
Kosárba
Olcsó változatok Kiegészítők Tanácsok és útmutatók 2 Vélemények 48
A mai napon rendeltem egy JLAB Go Air Sport True Wireless Headphones Graphite bluetooth füllhallgatót. Érdeklődnék hogy milyen típusu töltő kell hozzá.
Egy ideje nem működik egyszerre a két fülhallgató, csak az amelyiket először veszem ki a tokból. Esetleg tudja valaki, hogy hogyan lehetne visszaállítani ezt a funkciót? Köszönöm.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05